Skip to content

Tijdens de cursusdagen ervaarde ik rust. Ik denk omdat de focus op acceptatie en afstemming lag.

De structuur van het basisprogramma gaf houvast en dat vond ik prettig. Maar er was altijd ruimte om het programma af te stemmen en aan te passen, waardoor het levendig bleef. Dat veranderde ook niet door Corona en een aantal van ons er voor kozen om online verder te gaan. Dat we niet hoefden te stoppen, heb ik erg gewaardeerd.

Met behulp van GC kon en kan ik mijn frustraties makkelijker achter me laten. Wanneer ik mezelf focus op mijn gevoelens en behoeften, verdwijnt mijn oordeel en daardoor mijn frustratie. Er ontstaat dan verbinding en communicatie zonder ruis. Door GC toe te passen doe ik mezelf en de ander meer recht, maar het vraagt veel oefening

Omdat ik vertrouwen had in Susana en in de groep en me veilig voelde, durfde ik weer een stap verder te gaan en heb daardoor ook weer meer over mezelf ontdekt. Het buddy contact stimuleerde mij om GC in de praktijk uit te proberen. Door te oefenen, werd ik me ook buiten de cursusdagen meer bewust van mijn gedrag. Kortom ik heb mezelf beter leren kennen en geleerd om effectiever te communiceren.

Nogmaals heel erg bedankt!

Annemiek Lohman (deelnemer Diepe Duik, juli 2020)

Training volgen?

Nieuwsbrief?

Back To Top