Skip to content

Dank je, Susana, voor al je hulp en hoe dit uitwerkt in mijn leven. Je hebt me de juiste weg gewezen en mede dankzij Geweldloze Communicatie en nog meer dankzij jou heb ik nu geluk in mijn liefde gevonden, in mezelf en in anderen. Dus vanuit mijn hart: DANKJEWEL!

In gesprekken met mijn vader zijn onderwerpen aangeraakt die we jaren negeerden omdat ze altijd op ruzie en onbegrip uitliepen. Mijn vader kon het bijna niet geloven en heeft me letterlijk gevraagd hoe het kon dat ik zo anders met hem om kon gaan, terwijl hij zelf niet veranderd was.

Dat is nou precies wat Geweldloze Communicatie voor mij heeft gedaan; anderen hoeven niet te veranderen om door mij anders benaderd te worden. Het heeft me een relatie met mijn vader teruggegeven, én de liefde van mijn leven opgeleverd. En het beste van dit alles; dit bijt elkaar voor het eerst niet. Ik kan genieten van samen zijn met mijn vader en mijn geliefde tegelijk. Dat is me nooit eerder gelukt.

Daarnaast is deze liefde de enige waaraan ik me werkelijk kan en durf over te geven, zonder mezelf te verliezen of me onvrij of gevangen te voelen. We zijn samen echt meer dan twee, en ik voel me vrij en verbonden tegelijk. Wat een genot!

Dankjewel Susana!

Training volgen?

Nieuwsbrief?

Back To Top