Skip to content

Mooie workshop, met handvatten om je communicatie te verbeteren en om zowel zakelijk als privé beter in staat gesteld te worden om verbinding te maken. Susana begeleidt de workshop op een prettige en professionele manier. Ook zeker een aanrader voor managers.

Voor mij is van belang dat ik mezelf kan zijn en niet opgejaagd wordt en dat er goed naar mij geluisterd wordt. Ik vind dat Susana dat heel mooi en professioneel heeft gedaan. Ik ben dan ook met een goed gevoel weggegaan. De openheid en ervaringen van andere kandidaten vond ik ook hele waardevol.

Het delen in de kring was voor mij vruchtbaar. Ook de oefeningen waren op maat. Er was een goede balans tussen oefenen, theorie en ontspannen. Mijn behoefte aan zingeving, verbinding en creativiteit zijn vervuld met het bijwonen van de workshop.

Door de theorie te bespreken en persoonlijke ervaringen te delen en te bespreken is langzaam het inzicht gaan groeien in de wonderlijk simpele en complexe Geweldloze Communicatie.

Het feit dat alle groepsgenoten zaken durfden te bespreken, zoals contact met partner of kinderen, maakte de bijeenkomst intiem en respectvol. Het gaf me het gevoel verbonden te zijn. Ook voel ik me vervuld en dankbaar. Gedachten en herinneringen spelen vandaag door mijn hoofd. Ik was al geïnspireerd door het lezen Rosenberg’s boek. Maar lezen is anders dan doorleven. De workshop maakt dat de theorie gaat leven en heeft me geïnspireerd. Mijn interesse en geestdrift zijn hierdoor versterkt.

Marien
Introductiedag GC

Toen je vertelde hoe Geweldloze Communicatie jou in je persoonlijke leven geholpen heeft, was ik erg onder de indruk, omdat ik behoefte heb aan vertrouwen.

Ik heb eerlijk mijn boosheid naar mijn vriendin geuit, op de manier zoals we geoefend hebben. Haar reactie was dat het heel helder en krachtig overkwam en niet aanvallend. Ik was blij dat te horen, want dit vervult mijn behoefte aan bekwaamheid…. Goh, apart…

Heel erg bedankt dus! Ik zie uit naar een vervolgmogelijkheid.

Hartelijke groeten,
Jacqueline

Back To Top