Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

[/vc_column][/vc_row]

Dagworkshop 'Empathie in elke vezel'

In deze dagworkshop oefen je om empathisch te luisteren en leer je demonstreren dat je de ander hoort. Je gaat niets DOEN (zelfs niet je best), maar vooral ZIJN: aanwezig bij de ander en luisteren naar de essentie achter de woorden. Je oefent om ontspannen en alert contact te blijven maken met wat er leeft, om niet te worden opgeslorpt door de inhoud van de woorden, noch te worden verleid naar het hoofd te gaan.

“The purpose of listening is to aid the arising and continuing of the other’s own inwardly originating change process” – Eugene Gendlin

Er komt leven door de ander

Marshall Rosenberg zei dat we empathisch luisteren voor ons eigen welzijn. Met deze intentie weet je niet meer wie geeft of ontvangt. We doen het niet voor de spreker, want dat brengt hem of haar in de ondergeschikte positie, alsof die hulp nodig zou hebben. Er komt leven door de ander heen, en wij proberen onze eigen behoefte te vervullen om ons hiermee te verbinden. Het is een diep menselijke behoefte om in flow te willen zijn met de puurheid van de levensenergie die door de ander heen komt.

Schrijf je in!

    Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van Unfolding Images van toepassing. Bij inschrijving is het belangrijk dat je deze leest en ermee akkoord gaat.
  • Hidden

Praktische gegevens

Datum

Vrijdag 30 augustus 2024

Tijd

10.00-17.00 uur

Locatie

Het Tuinhuis, Prins Hendriklaan 73 Bilthoven

Investering

€ 80,–. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lunch.

Bagage

We vragen dat je 2 of meer dagen GC hebt gevolgd bij een gecertificeerde trainer. Is dit anders en je belangstelling groot? Neem dan contact op. Er is sowieso een kennismakingsgesprek.

Trainers

Susana Rusch en/of Jan Carel van Dorp. Beiden zijn CNVC gecertificeerd.

Studiebelasting

6 contacturen.

Referenties

Plaats hier de referenties

Gegevens

Datum:
augustus 30
Kosten:
100,€

Locatie

Het Tuinhuis
Prins Hendriklaan
Bilthoven, Nederland 3721AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
+31615165652
Back To Top