Ga naar hoofdinhoud

14.01.23 GC opstellingen

1 March 2021

00:00

Venue

Bilthoven

ZATERDAG

14.01.23 GC opstellingen

Praktische gegevens

Datum GC opstellingen

14 januari 2023

Tijden

Van 9.30 tot 17.00 uur

Locatie

‘Het Tuinhuis’ in Bilthoven
8 min. lopen van ’t station
Parkeren makkelijk vlakbij

Investering

Kies als particulier 1 v/d 3 bedragen op basis van kunnen en gunnen. Kun je meer bijdragen? Dan maak je deelname voor mensen met minder geld makkelijker. De bedragen zijn BTW-vrij.

  • € 125,– | € 105,– | € 85,– Particulier
  • € 195,– ZZP  (BTW vrij)
  • € 275,–  Bedrijf  (BTW vrij)

Er is fruit, koffie, thee en lekkers.
Lunch is niet inbegrepen in deze prijzen.
Er is een koelkast om lunch in te bewaren.

Trainers

Susana Rusch en/of Jan Carel van Dorp
Beiden zijn CNVC gecertificeerd.

Aantal deelnemers

Normaal tussen 8 – 12
In Covid tijd maximaal 6

Studiebelasting

6 contacturen.

Vooropleiding

Uitgangspunt is dat je minimaal 2 dagen GC opleiding hebt genoten en duidelijk de 4 Elementen van GC kent en de valkuilen.

Een deelnemer aan het woord

Susana, dank voor alle mooie momenten, de ruimte om onszelf te zijn en de helende reis. Dit is het beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb. Ik koester het geleerde. Je doet zo’n belangrijk werk. Dank voor het delen van ‘jij’. Veel liefs, Jo.

Je gevoel en behoefte opstellen

Weinig werkt zo krachtig als het doorvoelen van een situatie en het in de ruimte neerzetten van je innerlijke wereld. Tijdens deze dag over Geweldloze Communicatie en opstellingen ga je dit uitgebreid doen. Je kiest een situatie en belangrijkste gevoel & behoefte daarbij, geholpen door mede-deelnemers. Dan stel je jouw gevoel en behoefte op in de ruimte en ga je ‘aan de slag’.

Ervaren

Je kunt pas naar je behoefte gaan, als je gevoel er helemaal mag zijn. Het onder woorden brengen van je gevoel is een ding, maar het volledig accepteren is iets heel anders. Daarom kun je pas naar je behoefte gaan, als je jouw gevoel erkent, zodanig dat jouw gevoel zich uitgenodigd voelt om je mee te nemen. Dit betekent vertragen. Hoe verhoud jij je tot je eigen gevoel? Het lichaam liegt nooit.

Heel worden

“As long as they stay in the mind, they are going to run the show”. Dit wordt gezegd van gedachten, maar geldt evenzo voor gevoelens en behoeften. Door je gevoel, behoefte en belemmerende gedachten op te stellen in de ruimte zullen al deze aspecten van je innerlijk erkenning ervaren, hun plek krijgen. Bijna altijd komt er daarmee een innerlijke verschuiving en transformatie tot stand.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Schrijf je in!

Back To Top