Skip to content

09.09.24 Basisopleiding GC

1 March 2021

00:00

Venue

Bilthoven

10x MAANDAG-AVOND

09.09.24 Basisopleiding GC

Praktische gegevens

Data 2024

  • 9 + 16 + 23 + 30 sep. + 7 okt.
  • 4 + 11 + 18 + 25 nov. en 2 + 9 dec.

Tijd

Inloop: 18.30 uur met warme soep
Cursus: 19.00 uur – 22.00 uur.

Investering

  • €  525,–  Particulieren
  • €  750,–  ZZP-tarief (BTW vrij)
  • €  975,–  Bedrijfstarief (BTW vrij)

Inbegrepen
Soep of cup-a-soup vanaf 18.30 uur. Koffie, thee en lekkers. Je krijgt een cursusmap en ontvangt materialen gedurende de avonden.

Trainer

Susana Rusch García
CNVC gecertificeerd

Studiebelasting

3 contacturen per les.

Boek

Bij de opleiding gebruiken we dit boek: ‘Geweldloze Communicatie – ontwapenend, doeltreffend en verbindend.’ Bestel het hier.

Commitment

  • Thuisstudie, ongeveer 2 uur per keer;
  • Oefenen met een buddy;
  • Het lezen van het basisboek dus.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Deelnemers aan het woord

Susana, dank voor alle mooie momenten, de ruimte om onszelf te zijn en de helende reis. Dit is het beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb. Ik koester het geleerde. Je doet zo’n belangrijk werk. Dank voor het delen van ‘jij’.

Veel liefs, Jo.

Een stakeholder van ons gaf aan dat ze zich buitengesloten voelden in het project. Even was er de impuls om me te verdedigen, maar al snel luisterde ik met empathie en zei ik dat ik hun feedback mee zou nemen. En het mooiste kwam nog van mijn directeur die naast me zat: “Omdat je luisterde naar hun behoeften, voelden zij zich echt gehoord. Mijn complimenten Linda! Het succes van het gesprek landde pas echt na zijn feedback en ik bleef nog geruime tijd in een ‘wow’ stemming. Zo blij. Een mooie mijlpaal!

Dankjewel – Linda

Ik heb genoten van de bijeenkomsten. Ik voelde me welkom, op mijn plek en veilig bij Susana en in de groep. We waren snel een verbonden groep. De afwisseling van theorie en oefening, plenair of in kleine groepjes, werkte prettig, effectief en ondersteunend. De bijeenkomsten vlogen voorbij. Bij de open, informele en relativerende houding van Susana voelde ik me ontspannen. Het gaf me vertrouwen en ik kon me overgeven. De persoonlijke betrokkenheid en begeleiding heeft dit versterkt.

Bedankt Susana – Peter

Wil je een stevig fundament in Geweldloze Communicatie? Deze intensieve basiscursus geeft je die kans. We treffen elkaar 5x elke week. Dan 4 weken niet – waarbij je wel met een buddy oefent. En na 9 november zien we elkaar weer 5x wekelijks. Met Kerst zijn we klaar en kun je jouw nieuwe skills direct toepassen!

Helder leren communiceren

In deze opleiding leer je helder zeggen waar het jou om gaat en horen waar het de ander om te doen is. Je richt je aandacht op wat je waarneemt, voelt, verlangt en verzoekt. Je leert communiceren zonder ruis en echt luisteren, i.p.v. wachten tot je kunt reageren. Je gaat de parel achter het verwijt horen en de ‘ja achter de nee’. Ook leer je krachtige verzoeken doen, i.p.v. eisen of wensen.

Creatie

Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, je oefent steeds met situaties uit je leven. Zo leer je op te komen voor jezelf, met respect voor de ander. En luisteren zonder te hoeven fixen, oplossen of pleasen. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.

Language of Life

We gaan ‘a language of life’ leren: Geweldloze Communicatie, een wereldwijd verspreid gedachtegoed, dat ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij onderhandelingen, op het werk, op school en thuis. Duizenden deelnemers zijn je voorgegaan. En met succes. Doe mee, neem het heft in eigen hand, verbeter de kwaliteit van je communicatie en daarmee van je leven en werk.

Onderstaand een tijdelijke oplossing om je in te schrijven.
Excuses voor het ongemak. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE BASISOPLEIDING GC vanaf 09.09.24

Doe je mee? Leuk!

Kopieer onderstaande, vetgedrukte tekst naar mijn contactpagina, 
vul de velden in Je krijgt binnen 2 werkdagen reactie van mij.

Ik schrijf me in voor de basisopleiding GC
vanaf 09.09.24 in Bilthoven.

Back To Top