skip to Main Content

05.02.22 Vervolgopleiding empathie 1 dag

To Be Confirmed

BILTHOVEN | 5 FEB 2022

05.02.22 Vervolgopleiding empathie 1 dag

Praktische gegevens

Datum

Zaterdag 5 februari 2022
Welkom:  9.15 | Start 9.30 – 17.00 uur

Locatie

‘Het Tuinhuis’ in Bilthoven
8 min. lopen van ‘t station
Parkeren makkelijk vlakbij

Investering

Kies als particulier 1 v/d 3 bedragen op basis van kunnen en gunnen. Kun je meer bijdragen? Dan maak je deelname voor mensen met minder geld makkelijker. De bedragen zijn BTW-vrij.

  • € 125,– | € 105,– | € 85,– Particulier
  • € 195,– ZZP  (BTW vrij)
  • € 275,–  Bedrijf  (BTW vrij)

Er is fruit, koffie, thee en lekkers.
Lunch is niet inbegrepen in deze prijzen.
Er is een koelkast om lunch in te bewaren.

Trainer

Susana Rusch of Jan Carel van Dorp
Beiden CNVC gecertificeerd.

Aantal deelnemers

Minimaal 6. Maximaal 12
(zonder 1,5 m. maatregel)

Voorkennis

Verzoek is dat je minimaal een intro-dag GC hebt gevolgd, zodat je de 4 elementen en hun valkuilen kent. Bel Susana bij twijfel.

Studiebelasting

Je hebt 6 contact-uren met de trainer.

Referenties

De scholingsdag ‘Empathie in elke vezel’ heeft me geïnspireerd en geraakt. Ik heb de kracht van eenvoud, speelsheid en helderheid ervaren. Susana heeft een fijne en respectvolle manier van lesgeven, die me uitnodigt om te openen en op onderzoek uit te gaan. Ik geniet enorm van haar lessen, ook tijdens de jaartraining (12 dagen), die ik twee jaar geleden bij haar volgde. Vandaag was een opfris dag voor mij, rond het thema empathie. Naast opfrissen bracht het ook verdieping in de materie. Heel blij ermee!   – Lysbeth

Empathie in elke vezel

Afgelopen zomer bleek deze dagworkshop zo’n succes, dat ik hem 2x per jaar ga aanbieden! Tijdens deze dag oefen je om empathisch te luisteren en leer je demonstreren dat je de ander hoort. Je gaat niets DOEN (zelfs niet je best), maar vooral ZIJN: aanwezig bij de ander en luisterend naar de essentie achter de woorden. Je oefent om ontspannen en alert in contact te zijn met wat er in dit moment leeft. Om niet te worden opgeslorpt door de inhoud, noch naar je hoofd te gaan.

“The purpose of listening is to aid the arising and continuing of the other’s
own inwardly
originating change process”
– Eugene Gendlin

Er komt leven door de ander heen

Marshall Rosenberg zei dat we empathisch luisteren voor ons eigen welzijn. Met deze intentie weet je niet meer wie geeft of ontvangt. We doen het niet voor de spreker, want dat brengt hem of haar in de ondergeschikte positie, alsof die hulp nodig heeft. Er komt leven door de ander heen, en wij proberen onze eigen behoefte te vervullen om ons hiermee te verbinden. Het is een diep menselijke behoefte om in flow te willen zijn met de puurheid van de levensenergie die door de ander heen komt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Schrijf je in!

Back To Top