skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
12 DAGEN | 12 MAART - 8 OKTOBER 2021

Test event

Praktische gegevens

Data 'Voluit Leven' 9

Blok 1:     12 + 13 maart
Blok 2:     23 + 24 april
Blok 3:     26 + 27 + 28 mei
Blok 4:     2 + 3  juli
Blok 5:     10 + 11 september
Slot:          8 oktober

Tijden

09.30 – 17.00 uur

Locatie

‘Het Tuinhuis’ in Bilthoven
Blok 3: ‘Centrum de Laurier’ Alphen (GLD)

Investering

Kies als particulier een bedrag tussen € 2.390,– en € 1.890,– op basis van kunnen en gunnen. Als je meer kunt bijdragen, maak je deelname voor mensen met minder geld makkelijker. ZZP-tarief: € 2.390,–. Bedrijfstarief: € 4.790,–.
De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Inbegrepen
Een cursusmap en tijdens blok drie: 3 lunches, 1 diner + avondprogramma met gastdocent.

Niet inbegrepen
Vervoer, lunches, diners of overnachtingen. In Bilthoven kun je op 8 min. lopen lunchen.

Trainers

Jan Carel van Dorp en/of Susana Rusch.
Beiden zijn CNVC gecertificeerde trainers.

Aantal deelnemers

Normaal tussen 8 – 12
In Covid tijd maximaal 6

Bagage

We vragen dat je 2 of meer dagen GC hebt gevolgd bij een gecertificeerde trainer. Is dit anders en je belangstelling groot? Neem dan contact op. We maken graag telefonisch kennis, als we je nog niet kennen van een training.

Studiebelasting

90 contacturen en 30 uur zelfstudie, inclusief buddy-contact (1 tot 1,5 uur per week).

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van deelname aan 12 dagen GC training, dat meetelt als je Internationaal Nonviolent Communication trainer wilt worden, volgens de criteria van CNVC (www.cnvc.org)

Referenties

Plaats hier de referenties

  • om je innerlijke leiderschap te aanvaarden, versterken en neer te zetten;
  • om GC te belichamen, te leven en te integreren in je leven en je werk;
  • om jouw unieke toegevoegde waarde vorm te geven in wat je doet;
  • om jezelf ten diepste te leren kennen, omarmen en bekrachtigen.

Blok 1: Het fundament

We maken 2 dagen kennis met elkaar, onze verlangens en intenties en hoe je die waar wilt maken. Om samen te kunnen leren en effectief te communiceren, creëren we deze dagen een gezamenlijk fundament, met de 4 elementen van Geweldloze Communicatie: waarneming, gevoel, behoefte en verzoek. Zo leer je contact te maken en uiten wat er bij je leeft.

Blok 2: Voorbij de valkuil

Gedurende dit blok leren we diep ingeprente en oordelende taalpatronen onderscheiden van en vertalen naar GC. We werken met overtuigingen en gedachtepatronen en onderzoeken hun invloed op je leven. Je overtuigingen hebben een levenslijn naar je hart: daarom leer je ernaar te luisteren, zodat je jouw GC vaardigheden stabiel kunt uitbouwen.

Blok 3: Innerlijke kracht

Midden in onze dieptetraining gaan we naar de kern. Je maakt 3 dagen (en de tweede dag tijdens het avondprogramma) contact met jouw essentie, schoonheid en kwaliteiten. Want wanneer er geen energie meer in verdediging gaat zitten, komt alle energie vrij voor wat je werkelijk wilt. Voorbij je overtuigingen en oordelende gedachten kom je bij je innerlijke kracht.

Blok 4: Creëren wat ik wil

Nu je weet waar jouw kracht ligt, begin je te creëren wat je wilt. Je ontdekt de sturende, creatieve impuls, die leven vanuit intentie geeft. En tegelijk de kracht van je inlevingsvermogen, je luistervaardigheid en je vermogen om je eerlijke te uiten, zonder ruis. Je gaat dit nieuwe bewustzijn (van overvloed) vormgeven en met praktische oefeningen verankeren.

Blok 5: Voluit leven

Met verdiept besef van jouw intentie en vaardigheden, ben je in contact met wat je in de wereld zet. Je kunt opkomen voor jezelf, helder verwoorden wat voor jou belangrijk is en hoe jij in contact wilt zijn met de ander. Je kunt je grenzen bewaken, aanvaardt verantwoordelijkheid voor je eigen welbevinden en draagt bij aan dat van anderen, met Geweldloze communicatie.

Slotdag

We oogsten wat de training heeft gebracht. Je herhaalt en verdiept wat je gedaan hebt. En je vraagt en krijgt steun in wat je verder nog nodig hebt en hoe je dit wilt vormgeven.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Locatie

Alle dagen, behalve blok 3, zijn in Bilthoven, 8 minuten lopen van het treinstation. Blok 3 is in Centrum de Laurier in Alphen (Gld), 16 km ten oosten van Zaltbommel op de dijk langs de Maas.
‘Het Tuinhuis’ in Bilthoven heeft een vloer van kurk, die beschadigt bij punt hakken kan. Houd gerust je schoenen aan, (of sloffen), maar graag zonder scherpe punt hakken!

Schrijf je in!

    Op deze training zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van Unfolding Images van toepassing. Bij inschrijving is het belangrijk dat je deze leest en ermee akkoord gaat.
  • Hidden

Gegevens

Begin:
januari 30
Einde:
februari 2

Locatie

New location
Netherlands + Google Maps
Back To Top