Ga naar hoofdinhoud

Rekening houden met elkaar

Sinds januari 2022 kunnen we weer samen trainen, met maximaal 6 deelnemers + 1 trainer in het Tuinhuis op 1,5 m. We houden de lucht en ruimte er zo schoon mogelijk. Ik verzoek je vriendelijk en dringend bij te dragen aan hygiëne & smetteloosheid. Wil je daartoe onderstaande punten ter harte te nemen? Een QR code heb je voor het Tuinhuis niet nodig. Veel dank voor je medewerking!

Dringende verzoeken

 1. Reinig regelmatig je handen met de aanwezige desinfecterende gel;
 2. Nies in je elleboog en snuit in papieren zakdoekjes;
 3. Was je handen met zeep na elk toiletbezoek;
 4. Neem een mondkapje mee voor de zekerheid.

Nota bene

 • Zou je bij verkoudheid, loopneus of keelpijn een zelftest willen doen, ook als je gevaccineerd bent? Zou je me op de hoogte willen houden? Idem bij benauwdheid, hoesten, minder reuk of koorts vanaf 38°C.
 • Blijf thuis bij een positieve corona test-uitslag van jezelf of een huisgenoot.

Mocht je Corona hebben, dan kun je een andere keer meedoen!

Dit doe ik:

 • Het Tuinhuis wordt goed gelucht voordat we starten en tijdens pauzes;
 • Er is een luchtreiniger met ionisator, die virussen weinig kans geeft *
 • Er liggen desinfecterende doekjes bij de toiletten (evt. voor de bril);
 • Regelmatig worden deurkrukken, handvatten, etc. ontsmet;
 • Er is desinfecterende gel in de trainingsruimte;
 • We doen werkvormen buiten, zodra het kan.

* Een luchtreiniger

De luchtkwaliteit rond het Tuinhuis is uitstekend, al kunnen er pollen zweven in het voorjaar. Een Progenion PR369R luchtreiniger creëert een optimaal klimaat in het Tuinhuis. Dat doet hij met een ionisator, die biljoenen negatieve ionen per seconde verspreidt, die virussen onklaar maken.

Negatief geladen ionen werken gunstig op de gezondheid van mens en dier, verbeteren immuniteit en alertheid. De ionisator is effectief tegen: fijnstof, rook(lucht), allergieën (hooikoorts, katten), pollen, astma, huisstofmijt, schimmels en maakt virussen en bacteriën onschadelijk.

In de natuur bij watervallen en in bossen, meten wetenschappers 50.000 negatieve ionen per cm³. In de bergen en bij de zee zijn dat 5000 per cm³, in woningen in de binnenstad: 40-50cm³. In gesloten gebouwen (kantoren, scholen, ziekenhuizen zijn dat nog 0-25 negatieve ionen per cm³.

Back To Top