Skip to content

Jan Carel van Dorp

Nederlands Centrum voor Geweldige Communicatie
www.ncgc.nl | jcvdorp@ncgc.nl

Wat mij inspireert aan Jan Carel is zijn vermogen om te vertragen waar anderen doorhollen. Om volledig in het moment te blijven en daarmee diepgang, inzicht en leren te doen ontvouwen, die anders opgemerkt zouden blijven. Ik voel me rijk met de kracht van onze samenwerking.

Bart Landstra

Geweldloze Communicatietraining Leiden
www.geweldlozecommunicatietraining.nl

Bart ervaar ik als oprecht, kalmerend (die stem!) en veilig. Ik bewonder zijn opmerkzaamheid en hoe hij doorpakt als hij mensen begeleidt “En wat is je grens? Wat doe je als je zoon het nog een keer doet?” Wat ik ook in Bart waardeer is zijn humor, muzikaliteit en ontwapenende eerlijkheid.

Monie Doodeman

Communiceren vanuit je Hart
www.communicerenvanuitjehart.nl

Met jarenlange trainingservaring in GC en emotioneel lichaamswerk, onderscheidt Monie zich in haar helderheid, alertheid en warmte. Ik geniet al jaren van haar integriteit binnen en inspanningen voor de GC gemeenschap (en website!), onze samenwerking, haar kookkunst en hoe ze de GC-webshop runt!

Christiaan Zandt

Bij Christiaan komt mijn speelsheid omhoog. Als bestuursleden van de GC kring kondigden we ooit bijeenkomsten aan met hilarische filmpjes. Ik ontspan bij zijn natuurlijke leiderschap en bewonder hoe hij de principes van geweldloosheid weet toe te passen in de snelheid van het spelen met kinderen.

Back To Top